Dobrodelna Pustna Sobotna iskrica 2024

Sredstva, ki jih bomo v sodelovanju z Misijonskim središčem Slovenije zbrali letos, bo s. Urša Marinčič s sosestrami namenila za gradnjo nove šole.

Več informacij najdete na naši spletni strani!

Veseli smo, ker se nam v teh prizadevanjih pridružujete! Prosimo vas, da v spodnji obrazec vpišete svoje podatke, znesek, ki ga želite darovati in morebitno sporočilo, ki ga bomo radi posredovali misijonarki s. Urši.* Ime
* Priimek
* Naslov
* Pošta
* Poštna številka
* Email
* Obveščanje Želim biti obveščen o dogodkih, ki jih organizira radio Ognjišče.
* Dar EUR (vpišite brez stotinov, npr. 15)

* Način nakazila:
V primeru, da boste izbrali nakazilo daru prek spletne banke, vam bomo v potrditvenem elektronskem sporočilu poslali vse potrebne podatke za izvedbo nakazila.  Položnice po navadni pošti vam v tem primeru ne bomo pošiljali.

   
Če želite, lahko pošljete tudi sporočilo, ki ga bomo posredovali misijonarki!
  Sporočilo

Pomembno:

Uporabnik, ki opravi vnos podatkov, daje osebno privolitev za obdelavo le teh in sicer dovoljuje Radiu Ognjišče d.o.o, da: 1. zbrane podatke posreduje Misijonskemu središču Slovenije, z namenom pošiljanja položnice za nakazilo darov za namen letošnje Pustne sobotne iskrice. 2. v primeru izražene želje po vključitvi med prejemnike občasnih obvestil o radijskih dogodkih, v bazo prejemnikov vključi posredovani elektronski naslov. Podatke bomo skrbno varovali in obdelovali skladno s politiko varovanja, ki je objavljena na naši spletni strani.