Veseli smo, da ste se odločili vstopiti v družino Prijateljev Radia Ognjišče (PRO) in s svojim darom podpreti naše delovanje. Darovi PRO predstavljajo kar 50 % vseh naših prihodkov. Prosimo vsaj za 30 € letno (2,50 € na mesec).
1. Korak: Vaše osebne podatke potrebujemo za vodenje evidence članstva PRO ter za pošiljanje položnic in revije PRO.
Ime
Priimek
Naslov
Poštna številka
Pošta
2. Korak: Vam smemo preko radijskih valov voščiti za rojstni dan? Zaupajte nam svoj rojstni datum. Če tega ne želite, pustite okence prazno.
Rojstni datum
3. Korak: Na vaš elektronski naslov vam bomo poslali potrditev o vpisu v družino PRO. Vam smemo nekajkrat letno poslati elektronsko sporočilo o pomembnih radijskih dogodkih ali oddajah? Če dovolite, odkljukajte to možnost.
Email
Možnost obveščanja na eletronski naslov
4. Korak: Vam smemo na mobilno številko občasno poslati SMS sporočilo o radijskih dogodkih in programu? Prosimo, vpišite svojo GSM številko. Če tega ne želite, pustite okence prazno.
Mobitel
Nam želite še kaj sporočiti?
Sporočilo
Hvala za vašo dobroto in za vstop med PRO! Vse vaše podatke bomo posredovali v dopisu s prvo položnico. S plačilom potrdite, da se strinjate z njihovo obdelavo. Podatke bomo skrbno varovali in obdelovali skladno s politiko varovanja, ki jo boste prejeli v dopisu, objavljena pa je tudi na naši spletni strani.. Vsi PROjevci imate pri radijskih storitvah (glasbena voščila, osmrtnice) 25% popust. Voščila PROjevcem so vsak dan ob 12.12, ob ponedeljkih ob 20.00 je oddaja PRO, dvakrat letno pa vam bomo brezplačno poslali revijo PRO.